Christmas Cards

În cadrul proiectului e Twinning ”Christmas Cards”, elevii din clasele a V-a C, a VI-a A și a VI-a C ai Școlii Gimnaziale ”Vasile Goldiș” Alba Iulia, au realizat felicitări de Crăciun hand-made, care au fost trimise prin poșta tradițională, în locul poștei electronice, la o școală parteneră din Spania, și vor primi și ei altele în schimb. În acest proiect sunt implicate 22 de școli partenere din 9 țări din Europa, cu scopul de a-și ura sărbători fericite și de a intra în contact cu diferite culturi și tradiții. În interiorul felicitărilor, elevii și-au făcut o scurtă prezentare, și au menționat câteva informații despre tradițiile de Crăciun din țara noastră. Limba engleză este limba de comunicare în cadrul proiectului. Fotografii din timpul procesului de realizare a felicitărilor sunt postate pe pagina proiectului eTwinning Twinspace (etwinning.net)

Perioada de desfăşurare: noiembrie – decembrie 2021

Grup ţintă: elevii claselor a V-a și a VI-a din 22 de școli partenere, provenind din 9 țări diferite: România, Franța, Italia, Spania, Turcia, Olanda, Slovacia, Polonia, Ucraina.

Responsabili implementare: profesor consilier școlar Belașcu Alexandra-Roxana, profesor limba engleză Paraschivescu Alina, bibliotecar Barb Gianina

sursa: https://www.facebook.com/alexandraroxana.belascu

Astăzi (8 decembrie 2021) am primit și noi Christmas Cards!